ISOFIX autostoeltje

Nania RACER

Het ISOFIX autostoeltje Nania Racer is een meegroei autostoeltje groep 1/2/3, geschikt voor kinderen vanaf 1 tot ongeveer 12 jaar (9-36 KG).

De autostoel wordt in de auto bevestigd met behulp van in de auto aanwezige isofix aansluitingen. Deze zitten meestal alleen op de achterbank tussen de zitting en rugleuning van de achterbank. In deze bevestigingspunten klik je eenvoudig de Isofix autostoel in vast.

Het is niet mogelijk om de Nania Racer isofix autostoel alleen met een 3-punts autogordel te monteren. De stoel dient altijd vastgeklikt worden in de isofix aansluitpunten van de auto.

In dit autostoeltje vervoer je je kindje uitsluitend met de rijrichting mee. 

 

Het kindje wordt vastgezet d.m.v. het interne 5-punts tuigje (van 9-15 kg). Vanaf 15 kilo kan het interne tuigje verwijderd worden en kan het zitje met kind in de auto vastgezet worden m.b.v de 3-punts autogordel. De autostoel heeft een verstelbare hoofdsteun zodat de autogordel optimaal ingesteld kan worden t.o.v de schouderhoogte van het kindje (Vanaf 15 kilo).

 

Het tuigje is voorzien van gordelbeschermers en het stoeltje wordt geleverd met een hoofd- en verkleinkussen (let op, dit kan per uitvoering verschillen).

De Nania Racer SP ISOFIX is een isofix autostoel groep 1/2/3 welke voldoet aan de meest actuele ECE R44/04 goedkeuringseisen.

* De informatie over de lengte en het gewicht is indicatief, bij het feitelijke gebruik moet ook rekening worden gehouden met de fysieke ontwikkeling van het kind

1-12 jaar*

9-36 KG

80-135/150 CM*

Isofix Autostoeltje Nania Racer Zwart

Isofix Autostoeltje Nania Racer Zwart

specificaties

Instructie video