autostoeltje Nania Maxim ISOFIX

Het autostoeltje Nania Maxim ISOFIX is een isofix autostoeltje groep 0/1, geschikt voor kinderen vanaf 0 tot ongeveer 4 jaar.

 

Dit isofix autostoeltje zet u eenvoudig vast in de isofix ankers van de auto. Deze autostoel beschikt over het zogeheten top-thether isofix bevestigingssysteem. Dit betekent geen lastige steunpoot waar veelal geen ruimte voor is in de auto. In plaats van een steunpoot wordt een extra gordel aan de achterzijde van de achterbank bevestigd. 

 

In dit autostoeltje vervoer je je kindje met de rijrichting mee (9-18 KG).

 

Het autostoeltje laat zich eenvoudig in de auto plaatsen met behulp van de Isofix aansluitingen. De stoel is eenvoudig in meerdere standen te kantelen waaronder een slaapstand. De interne 5-punt gordel is in 3 verschillende hoogtes in te stellen. Verder is het interne gordel voorzien van een twee aparte gordelspanners zodat je je kindje veel beter vast kan zetten (in vergelijking met een centraal gordelspan systeem).

 

De Nania Maxim isofix is leverbaar in diverse uitvoeringen. Verschillen zitten in de extra meegeleverde accessoires, materiaal van de stof en afwerking.

* De informatie over de lengte en het gewicht is indicatief, bij het feitelijke gebruik moet ook rekening worden gehouden met de fysieke ontwikkeling van het kind

1-4 jaar*

9-18 KG

80-105 CM*

Nania Maxim Isofix Tech Blue

Nania Maxim Isofix Tech Blue

Nania Maxim Isofix Tech Red

Nania Maxim Isofix Tech Red

Nania Maxim Isofix Tech Grey

Nania Maxim Isofix Tech Grey

specificaties

Instructie video