Isofix autostoeltje Nania R-Way

Het autostoeltje Nania RWay easyfix is een isofix autostoel groep 2 en 3, geschikt voor de leeftijd van ongeveer 3 tot 12 jaar (15 tot 36 kg).

Het autostoeltje is licht, veilig, biedt goede zijwaartse bescherming en laat zich eenvoudig monteren aan de in de auto aanwezige isofix aansluitingen.

Je kindje zet je vervolgens veilig vast in de 3-punts autogordel.

Deze isofix autostoel zorgt ervoor dat het kind op de juiste hoogte zit t.o.v. de 3-punts autogordel, de rugleuning draagt bij aan meer zitcomfort en biedt teven extra bescherming bij zijwaartse aanrijdingen.

De autostoel heeft een in hoogte verstelbare hoofdsteun zodat de autogordel optimaal ingesteld kan worden t.o.v de lengte van het kindje.

Zowel de rugleuning als de hoofdsteun bieden een diepe zijwaartse bescherming. Hierdoor is je kindje goed beschermd en kunnen ze er ook lekker tegen aan leunen als ze vermoeid zijn.

De hoes is voorzien van een comfortabele padding en in de hoofdsteun zit een extra kussen voor extra zachte ondersteuning.

De Nania RWay is ontwikkeld aan de hand van de veel zwaardere ADAC test eisen, welke nog hoger liggen dan bij de wettelijk vastgestelde goedkeuringseisen.

* De informatie over de lengte en het gewicht is indicatief, bij het feitelijke gebruik moet ook rekening worden gehouden met de fysieke ontwikkeling van het kind

3-12 jaar*

15-36 KG

100-135/150 CM*

Nania R-Way easyfix Red

Nania R-Way easyfix Red

Nania R-Way easyfix Blue

Nania R-Way easyfix Blue

Nania R-Way easyfix Shadow

Nania R-Way easyfix Shadow

specificaties

Instructie video