Nania autostoelen
Nania autstoelen Custo
Nania Skyline autostoeltjes
Nania autostoelen Skyline
Nania Animals collectie
Nania Animals
Nania autostoelen Luxe
Nania Luxe
Nania Prestige
Nania Prestige
Disney autostoelen
Disney autostoeltjes

Nania baby- en kinder autostoeltjes

veiligheid in de auto

toegankelijkheid

franse know-how

innovatie

Kinderveiligheid is onze missie en prioriteit. We hebben een strenge kwaliteitscontrole & kwaliteit waarboring proces. Met een eigen crash test laboratorium kunnen we onze autostoelen dagelijks testen. We nemen het leven van kinderen serieus; van uw kinderen.

Concurrerende prijzen, waardoor Nania de veiligheid van kinderen in auto's toegankelijk maakt voor iedereen.

Nania is een verticaal geïntegreerd bedrijf dat alle aspecten van het productieproces beheert: van concept tot ontwerp, matrijzen, homologatie en fabricage. 

Dankzij het in-house-ontwerpteam biedt Team-Tex veilige, innovatieve, moderne, functionele en gemakkelijke autozitjes.

Nania biedt veilige autostoelen voor uw kindje tegen betaalbare prijzen.

Al onze kinderzitjes worden in Europa ontworpen en geproduceerd.

Alle Nania autostoelen voldoen aan de wettelijke goedkeuringseisen ECE R44/04 of de UN R1239.

Tevens werkt Nania samen met het Duitse ADAC om de veiligheid van de kinderzitjes naar een nog hoger niveau te brengen doordat deze instelling hogere test criteria hanteert.

De Nania collectie biedt autostoeltjes voor alle leeftijden, vanaf 0 tot 12 jaar! Bekijk het uitgebreide Nania assortiment. Klik hier voor informatie als u niet weet welk autostoeltje u nodig heeft.

 

NANIA AUTOSTOELEN: EUROPEES, VEILIG EN INNOVATIEF
Nania baby autostoelen
Nania baby autostoelen

Nania Groep 0+ autostoelen zijn geschikt voor kinderen vanaf 0 tot ongeveer 1 jaar. Nania biedt diverse autostoeltjes in deze leeftijdsgroep, veelal in combinatie met een kinderwagen of buggy. Alle autostoelen zijn eenvoudig met de 3-punts autogordel te bevestigen. Alle Nania autostoeltjes zijn getest en goedgekeurd volgens de wettelijke ECE R44/04 goedkeuringseisen.

press to zoom
Nania peuter autostoelen
Nania peuter autostoelen

In de categorie Peuter autostoelen zijn diverse mogelijkheden. Nania biedt autostoeltjes in diverse gewichtsklassen aan: Groep 0/1: geschikt voor kinderen van 0 tot 18 kg. Groep 1: geschikt voor kinderen van 9 tot 18 kg, Groep 0/1/2: geschikt voor kinderen van 0 tot 25 kg. Over het algemeen zijn alle stoeltje te gebruiken totdat het kindje ongeveer 4 jaar oud is. Alle Nania autostoelen zijn getest en goedgekeurd volgens de wettelijke ECE R44/04 of de nieuwe UN R129 goedkeuringseisen.

press to zoom
Nania kinder autostoelen
Nania kinder autostoelen

Nania Groep 2+3 autostoelen zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 tot ongeveer 12 jaar. Nania biedt diverse modellen in deze leeftijdsgroep. Alle autostoelen zijn eenvoudig met de 3-punts autogordel of via ISOfix te bevestigen. Alle Nania autostoelen zijn getest en goedgekeurd volgens de wettelijke ECE R44/04 goedkeuringseisen.

press to zoom
Nania doorgroei autostoelen
Nania doorgroei autostoelen

Nania Groep 1+2+3 autostoelen zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 tot ongeveer 12 jaar. Nania biedt diverse modellen in deze leeftijdsgroep. Alle autostoelen zijn eenvoudig met de 3-punts autogordel of via ISOfix te bevestigen. Alle Nania autostoelen zijn getest en goedgekeurd volgens de wettelijke ECE R44/04 goedkeuringseisen.

press to zoom
Licenties
Licenties

In samenwerking met merken als Disney en Ferrari is er een breed assortiment autostoelen ontwikkeld. Deze licentie autostoelen bieden voor alle leeftijden wel een leuke en veilige autostoel

press to zoom
Nania I-Size autostoelen
Nania I-Size autostoelen

Nania I-Size autostoelen voldoen aan de allernieuwste goedkeuringseisen. Bij deze stoelen wordt ook naar de lengte van het kindje gekeken. Nania heeft I-Size autostoelen voor kinderen met een lengte van 61cm tot 105 cm en 76 cm tot 105 cm. Deze laatste groep kan alleen met de rijrichting in geplaatst worden. Verwacht media 2018

press to zoom
autostoelen groep 0+ (0-13 kg)
autostoelen groep 0/1 (0-18 kg)
autostoelen groep 2/3 (15-36 kg)
autostoelen groep 1/2/3 (9-36 kg)
Licenties
Laatste nieuws