autostoeltje Nania R-Way

Het autostoeltje Nania RWay is een autostoel groep 2 en 3, geschikt voor de leeftijd van ongeveer 3 tot 12 jaar (15 tot 36 kg).

Het autostoeltje is licht, veilig, biedt goede zijwaartse bescherming en laat zich eenvoudig monteren. Het stoeltje zet je los in de auto en vervolgens zet je hem/haar vast met de in de auto aanwezige 3-punts autogordel. 

De in hoogte instelbare hoofdsteun en rugleuning beiden goede zijwaartse bescherming bij zijwaartse aanrijdingen.

De autostoel heeft een in hoogte verstelbare hoofdsteun zodat de autogordel optimaal ingesteld kan worden t.o.v de lengte van het kindje.

De rugleuning en zitting bestaan uit een geheel. Dit betekent dat je de autostoel zelf in groep 3 nog met rugleuning gebruikt, wat ten goede komt aan de bescherming en veiligheid.

De hoes is voorzien van een comfortabele padding en in de hoofdsteun zit een extra kussen voor extra zachte ondersteuning.

De Nania RWay is ontwikkeld aan de hand van de veel zwaardere ADAC test eisen, welke nog hoger liggen dan bij de wettelijk vastgestelde goedkeuringseisen.

* De informatie over de lengte en het gewicht is indicatief, bij het feitelijke gebruik moet ook rekening worden gehouden met de fysieke ontwikkeling van het kind

3-12 jaar*

15-36 KG

100-135/150 CM*

Nania R-Way Luxe Grey

Nania R-Way Luxe Grey

Nania R-Way Luxe Pink

Nania R-Way Luxe Pink

Nania R-Way Luxe

Nania R-Way Luxe

specificaties

Instructie video