autostoeltje Nania REVO SP

Het autostoeltje Nania REVO SP is een groep 0/1/2 autostoel, geschikt voor kinderen vanaf 0 tot ongeveer 4/5 jaar.

In dit autostoeltje vervoer je je kindje zowel tegen de rijrichting in (0-13 KG) als met de rijrichting mee (9-25 KG).

Gebruik tot 25 KG

Is je kindje wat langer en past het tuigje niet meer goed over de schouders? Dan kan je deze Nania autostoel ook zonder het tuigje gebruiken. Je zet je kindje dan vast in de 3-punts autogordel. Handig voor als je kindje verder nog heerlijk in de stoel zit. Dit kan tot een gewicht van 25 Kg.

Let op dat als het kindje snel groeit hij/zij wellicht niet tot 25 KG in de autostoel kan zitten. In dat geval is hij/zij al groot genoeg voor een opvolg autostoel. 

Een groot pluspunt bij deze stoel is de draaifunctie. De kuip van de Nania REVO autostoel is geheel rond te draaien. Hierdoor kan je de stoel na installatie naar de deur opening toe draaien zodat je je kindje eerst eenvoudig vast kan zetten in het tuigje. Daarna draai je de autostoel in de gewenste rijrichting.

Let op, bevestiging van de autostoel verschilt per rijrichting. De automatische 3-punts gordel van de auto heeft een ander verloop wanneer je het autostoeltje tegen de rijrichting in gebruikt dan wanneer je de autostoel met de rijrichting mee gaat gebruiken. In de praktijk maakt dit niet uit omdat je de stoel in het begin alleen tegen de rijrichting in gebruikt en pas later - als je kindje ouder is - de stoel alleen met de rijrichting mee gebruikt.

 

Het autostoeltje is zeer licht en laat zich eenvoudig in de auto plaatsen met behulp van de 3-punts autogordel. De stoel is eenvoudig in meerdere standen te kantelen waaronder een slaapstand. De interne 5-punt gordel is in 3 verschillende hoogtes in te stellen. Verder is het interne gordel voorzien van een twee aparte gordelspanners zodat je je kindje veel beter vast kan zetten (in vergelijking met een centraal gordelspan systeem).

 

De Nania REVO SP is leverbaar in leuke kleuren. De autostoel wordt geleverd met een extra steun kussen welke extra ondersteuning geeft aan kindje tot 3 maanden oud.

* De informatie over de lengte en het gewicht is indicatief, bij het feitelijke gebruik moet ook rekening worden gehouden met de fysieke ontwikkeling van het kind

0-4 jaar*

0-25 KG

Nania REVO SP

Nania REVO SP

Nania REVO SP LUXE GREY

Nania REVO SP LUXE GREY

Nania REVO SP LUXE PINK

Nania REVO SP LUXE PINK

Nania REVO SP LUXE BLUE

Nania REVO SP LUXE BLUE

Nania REVO SP ACCESS GREY

Nania REVO SP ACCESS GREY

specificaties

Instructie video