autostoeltje Nania Racer

Het autostoeltje Nania Racer is een lichtgewicht meegroei autostoeltje groep 1/2/3, geschikt voor kinderen vanaf 1 tot ongeveer 12 jaar.

 

Dit meegroei autostoeltje zet u eenvoudig vast in de auto met de reeds in de auto aanwezige automatische 3-punts gordel. 

In dit autostoeltje vervoer je je kindje uitsluitend met de rijrichting mee. 

 

De autostoel heeft een in hoogte instelbare hoofdsteun welke de diagonale autogordel netje geleid zodat deze gordel op de juiste hoogte over het schoudertje loopt. 

Het Nania Racer autostoeltje is voorzien van een intern 5-punts tuigje. Doordat het tuigje een schouder onafhankelijk systeem heeft, is het kindje extra stevig vast te zetten. Vanaf 15 kilo kan het interne tuigje verwijderd worden en kan het zitje met kind in de auto vastgezet worden m.b.v de 3-punts autogordel.

 

De Nania Racer is leverbaar in diverse kleuren en optioneel kan er een extra inleg kussen bij besteld worden voor extra comfort**.

* De informatie over de lengte en het gewicht is indicatief, bij het feitelijke gebruik moet ook rekening worden gehouden met de fysieke ontwikkeling van het kind

** optionele inlegkussens zijn leverbaar vanaf media 2018

1-12 jaar*

9-36 KG

80-135/150 CM*

Autostoeltje groep 1-2-3 Nania Racer

Autostoeltje groep 1-2-3 Nania Racer

specificaties

Instructie video