autostoeltje Nania Cosmo SP

Het autostoeltje Nania Cosmo SP is een lichtgewicht autostoeltje groep 0/1, geschikt voor kinderen vanaf 0 tot ongeveer 4 jaar.

 

Dit autostoeltje zet u eenvoudig vast in de auto met de geintegreerde gordelklemmen. Het zitje biedt een uitstekende bescherming voor uw kindje. 

 

In dit autostoeltje vervoer je je kindje zowel tegen de rijrichting in (0-13 KG) als met de rijrichting mee (9-18 KG).

 

Het autostoeltje is zeer licht en laat zich eenvoudig in de auto plaatsen met behulp van de 3-punts autogordel. De stoel is eenvoudig in meerdere standen te kantelen waaronder een slaapstand. De interne 5-punt gordel is in 3 verschillende hoogtes in te stellen. Verder is het interne gordel voorzien van een twee aparte gordelspanners zodat je je kindje veel beter vast kan zetten (in vergelijking met een centraal gordelspan systeem).

 

De Nania Cosmo SP is leverbaar in diverse uitvoeringen. Verschillen zitten in de extra meegleeverde accessoires, materiaal van de stof en afwerking.

* De informatie over de lengte en het gewicht is indicatief, bij het feitelijke gebruik moet ook rekening worden gehouden met de fysieke ontwikkeling van het kind

Disney.jpg

De autostoel Cosmo is tevens verkrijgbaar met diverse leuke Disney karakters.

0-4 jaar*

0-18 KG

40-105 CM*

Nania Cosmo SP

Nania Cosmo SP

Autostoel Disney Cosmo SP Minnie

Autostoel Disney Cosmo SP Minnie

Autostoel Disney Cosmo SP Mickey

Autostoel Disney Cosmo SP Mickey

specificaties

Instructie video