autostoeltje Nania Beline

AUTOSTOEL GROEP 1/2/3 - NANIA BELINE

Het Groep 1/2/3 autostoeltje Nania Beline SP is een autostoel voor kinderen vanaf 9 tot 36 KG. Deze stoel wordt in de auto bevestigd met behulp van de 3-punts autogordel.

De Nania Beline autostoel is een meegroei autostoel welke je al vanaf ongeveer 1 jaar kan gebruiken.

Vanaf 9 KG kan je je kindje met behulp van het interne 5-punts tuigje vastzetten. 

Vanaf ongeveer 3 jaar kan je het interne 5-punts tuigje verwijderen en kan het autostoeltje gebruikt worden als junior stoel. Dit kan al vanaf 15 KG tot ongeveer 36 KG (ongeveer 11/12 jaar). Het kindje wordt dan vast gezet met behulp van de in de auto aanwezige 3-punts autogordel.

Voor de allerkleinste wordt er een fijn inlegkussen meegeleverd. Dit zorgt voor extra comfort en stabiliteit. Zodra je kindje groter wordt is dit verkleinkussen eenvoudig te verwijderen.

De autostoel heeft tevens een verwijderbare rugleuning zodat je de stoel ook alleen als zitverhoger kan gebruiken. Handig voor als je kindje niet meer goed in het zitje past. Dit is alleen aan te raden als je kindje 22 Kg. of zwaarder weegt.

Het autostoeltje heeft een in hoogte verstelbare hoofdsteun met gordelgeleiding. Dit zorgt ervoor dat als het kindje in de 3-punts gordel wordt vastgezet, de diagonale gordel op de juiste hoogte zit. Tevens biedt de hoofdsteun goede zijwaartse bescherming (Side Protection).

 

De armsteuntjes zorgen naast comfort er ook voor dat de heup gordel ook daadwerkelijk over de heup wordt begeleid.

Zoals eerder aangegeven is de Nania Beline voorzien van een 5-punts tuigje. Dit tuigje is eenvoudig met de hand vast te trekken. Doordat het tuigje een schouder onafhankelijk systeem heeft, kan je je kindje nog beter vast zetten wat bijdraagt aan een betere veiligheid. Wij raden aan om altijd ongeveer een vingerdikte speling te houden bij het aantrekken van het schoudergordeltje.

De individueel instelbare schoudergordels zijn voorzien van bescherm kussens voor borst en kruis voor extra comfort en veiligheid.

INSTALLATIE IN DE AUTO

De Nania Beline SP is een licht autostoeltje dat zich eenvoudig in de auto laat monteren. De stoel wordt met de rijrichting mee in de auto geplaatst. De wijze waarop het kindzitje wordt vastgezet verschilt per leeftijdsgroep. Lees daarom altijd aandachtig de gebruiksaanwijzing door.

* De informatie over de lengte en het gewicht is indicatief, bij het feitelijke gebruik moet ook rekening worden gehouden met de fysieke ontwikkeling van het kind

1-12 jaar*

9-36 KG

80-135/150 CM*

Nania Beline Skyline Black

Nania Beline Skyline Black

Nania Beline Skyline Blue

Nania Beline Skyline Blue

Nania Beline Skyline Pink

Nania Beline Skyline Pink

specificaties

Instructie video